Начин на Плащане

Всички цени на мебели в сайта М-СТИЛ ГРУП  са в български левове, с включен ДДС. Цените са за единично количество и НЕ включват разходите за доставка и монтаж на мебелите освен ако не е изрично упоменато.

Ако сте направили поръчка от сайта ни наш сътрудник ще се свърже с Вас за доуточнения по поръчката. След като сте изяснили всичко по поръчката, ще Ви бъде изготвен договор за поръчка и начин на плащане. Ще Ви бъде издаден и документ за извършване на плащането.

Цената и разходите за доставка и монтаж на мебели (ако има такива) могат да бъдат платени по някой от следните начини:

1. При доставката - в брой от Клиента или от трето лице от името на Клиента;

2. По банков път в банкова сметка на М-СТИЛ ГРУП;

3.Ако сте заявили доставка и монтаж предварително те ще бъдат включени в поръчката. 

 

Ако поръчвате мебели по поръчка след направена среща с нас ще Ви бъде обяснено как се извършва плащането.


При поръчка на мебели, които не се поддържат на склад, а се изработват само по поръчка в цвят/размер по избор на клиента, имаме изискване за авансово плащане в размер на 50% от общата дължима сума, което можете да заплатите по банков път или на място в цеха ни в брой. Останалата част от 50% се заплаща в брой в деня на получаване на поръчаните продукти от клиента на място в цеха на М-СТИЛ ГРУП или един ден по-рано ако е по банков път, има включена доставка и монтаж или само доставка. 

При поръчки на мебели на стойност над 500 лв. се изисква авансово плащане в размер на 50% от стойността на поръчката, което можете да заплатите по банков път или на място в цеха ни в брой. Останалата част от 50% се заплаща в брой в деня на получаване на поръчаните продукти от клиента на място в цеха на М-СТИЛ ГРУП или един ден по-рано ако е по банков път, има включена доставка и монтаж или само доставка. 

Възможно е да изискаме авансово плащане и при поръчки на стойност под 500 лв., в зависимост от параметрите на поръчката или мястото на доставка.