Как да поръчам


За да поръчате „МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА“, показани в сайта или имате свой проекти и идеи моля, направете следното:

 1. Ако сте си харесали определен мебел от галерията  „МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА“, моля натиснете бутон „ЗАПИТВАНЕ“ на съответния мебел и направете Вашето запитване.
 2. Ако искате да Ви се произведат мебели по Ваши изисквания и размери моля свържете се с нас по телефон или чрез електронната ни поща обявени в сайта.

За да поръчате продуктите с цени, показани в сайта, направете следното:

 1. Натиснете бутон „ПОРЪЧАЙ“ (намира се под избрания от Вас продукт, обърнете внимание не на всички продукти има този бутон) като преди това посочите желаното количество!
 2. Ако желаете да добавите още продукти към кошницата, отидете на съответния продукт в сайта въведете количество и отново натиснете бутон „ПОРЪЧАЙ“. Желаният продукт ще се добави в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
 3. Ако сте объркали продукт или сте преценили, че не го желаете, влезте в кошницата        (горе вдясно на екрана) и с бутона обозначен с „Х“ премахнете продукта.
 4. Ако сте объркали количеството на Вашия продукт, влезте в кошницата (горе вдясно на екрана), променете количеството и натиснете бутона „ОБНОВИ“.
 5. След като вече сте добавили всички желани продукти, влезте в потребителската кошница и кликнете върху „ПОРЪЧАЙ“ (най-долу)!
 6. Отваря Ви се страница горе в ляво на „Регистрация или Вход“ трябва да изберете едно от трите полета ако желаете регистрация, отбележете полето „Регистрирай профил“, ако имате вече такъв, отбележете полето „Вход за регистрирани потребители“ и ако не желаете да създавате профил, изберете полето „Поръчай като гост“.
 7. Попълнете формата за поръчка! Ако желаете фактура, попълнете и данните за фактура!
 8. Ако желаете можете да добавите Ваши допълнителни изисквания или пояснения към поръчката в полето  „ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР КЪМ ПОРЪЧКАТА“, намираща се най-отдолу преди да натиснете бутона „ПОТВЪРДЕТЕ ПОРЪЧКАТА“
 9. Изпратете Вашата поръчка като натиснете бутон „ПОТВЪРДЕТЕ ПОРЪЧКАТА“!

Ако сте наш редовен клиент е необходимо да си направите профил в нашия сайт за по-бързо пазаруване и получаване на информация от нас в профила си.

 1. Създаването на профил става чрез натискането на бутона „ВХОД“,  който се намира най-отгоре в дясната част на менюто.
 2. Ако нямате профил във Facebook или Google можете да натиснете бързите бутони по долу за регистрация в зависимост къде имате вече профил във Facebook или Google, за да си направите Вашия профил. Ако нямате готов такъв можете да си го създадете в  Регистриране на профил.
 3. След регистрацията влезте във Вашия профил и продължете с пазаруването от сайта на М-Стил Груп описано в последователни стъпки по-горе.

След като получим  Вашата поръчка, наш служител ще я обработи и ще се свърже с Вас по телефон или емайл за доуточнения на поръчката като:

 • Ако имате поръчани мебели какви цветове ще са и от къде ще ги избирате.
 • Какъв обков желаете за вашите мебели.
 • Срока за изработка.
 • Желаете ли доставка и монтаж на вашите мебели.
 • Как ще стане плащането.
 • Къде ще се доставят мебели ако има доставка.

Ако се затруднявате да поръчате онлайн вече можете да направите Вашата поръчка и на телефон 02 483 14 41!


Моля, имайте предвид, че всички мебели, показани на нашия сайт, не са налични на склад. Те се произвеждат след подаване на заявка от клиент от сайта или по телефон, защото предлаганите декори от нас са над 100 вида, които могат да се комбинират. Това ни дава предимство, защото клиентът не е ограничен цветово. Срокът за изработка е от 2 до 15 работни дни. Срокът се определя от количеството поръчани мебели.

Офис столовете са налични на склад, но имайте в предвид, че ако искате да поръчате по-големи количества, моля свържете се с нас по телефон или чрез електронната ни поща, за да проверим количествата.

Всички обявени цени в сайта с вкл. ДДС.